Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mestre i pedagog Joan M. Girona parlarà del paper dels municipis en l’educació

El moviment impulsor de confluència municipal Vilafranca en Comú organitza el cicle de xerrades “Això canviarà”, amb l’objectiu de compartir punts de vista d’experts i una mirada crítica respecte de temes essencials com l’educació, l’urbanisme, la sanitat, els moviments socials, la igualtat de gènere o el treball.

El cicle començarà avui, dimarts, i s’estendrà fins a mitjans de maig. Les dues primeres ponències comptaran, respectivament, amb el mestre i psicopedagog Joan M. Girona, i amb el catedràtic de Ciència Política Joan Subirats.

La primera xerrada, dedicada a l’educació, serà avui a les vuit del vespre a l’Escorxador. Amb el títol “Una educació per transformar la societat”, Joan M. Girona preveu exposar diferents aspectes generals del món educatiu, però se centrarà sobretot en les polítiques locals que els municipis poden realitzar en aquest àmbit, malgrat no hi tinguin competència directa.

Girona ha dedicat la seva vida al món educatiu, exercint tant de mestre com de director de centre, i ha treballat sobretot en entorns socioeconòmics desfavorits.

La següent sessió del cicle tindrà lloc el dimecres 22 d’abril, també a les vuit a l’Escorxador. En aquest cas el ponent serà Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la UAB, especialista en governança, gestió pública i en l’anàlisi de polítiques públiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: