Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dret humà a l’aigua i al sanejament en una exposició a l’Escorxador

“L’aigua allà i aquí” és el títol de l’exposició que es pot visitar fins el 21 de maig a l’Escorxador, impulsada per l’Ajuntament de Vilafranca, Enginyeria Sense Fronteres i el Fons Català de Cooperació.

Una exposició que s’emmarca dins del projecte Som Aigua que aquest 2015 s’està fent a Vilafranca i que com destaca el regidor de Cooperació, Raimon Gusi, vol sensibilitzar i explicar el treball que s’ha fet amb propostes concretes de cooperació a Nicaragua.
Gusi destaca que es tracta d’un treball interdepartamental de tot l’Ajuntament, i especialment amb el suport de l’empresa municipal d’aigües.
Des de Enginyeria Sense Fronteres, Lídia Serrano remarca que es vol conscienciar sobre l’aigua tot posant exemples concrets com els projectes que s’han impulsat des de Vilafranca a Nicaragua. Es tracta d’una exposició amb 9 plafons que parlen de manera genèrica de l’aigua com a dret humà i la seva importància per el desenvolupament, retraten la realitat del servei d’aigua a Vilafranca i després se centre en els exemples concrets. Serrano insisteix en el fet que cal treballar per aconseguir l’accés universal a l’aigua.
L’exposició es pot veure fins el 21 de maig a l’Escorxador de Vilafranca, però no es descarta que després es pugui portar també a altres espais de la vila per tal de continuar amb aquesta tasca de conscienciació sobre la importància de garantir l’accés a l’aigua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: