Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concurs de xarel·los del Penedès es modifica i distingeix 8 xarel·los

El VIII Tast Concurs de Xarel·los del Penedès, que organitza l’Aula de la Vinya i el Vi de Sant Pere Molanta, ha canviat el nom per ajustar-se millor al seu nou objectiu i es converteix en Tast Selecció de Xarel·los del Penedès.

Si bé en els primers anys, les mostres de xarel.lo eren poques i es feia un tast on es valoraven les preferències dels participants. Ara mateix, expliquen, la gran quantitat de mostres fa que l’objectiu hagi canviat i se centri en seleccionar aquells vins de xarel.lo que representin els diferents estils al màxim nivell.

Els xarel·los seleccionats han estat Binomi 2013 de Can Descregut, Òvum 2013 de Gramona, White 2013 de Mont-Rubí, Terroja 2012 de Sabaté i Coca, Capficat 2013 de Celler Credo, El Fanio 2013 d’Albet i Noya, Viladellops 2013 i La Pura 2011 de Mas Candí.

En les sessions de selecció han participat 52 tastadors, entre els quals hi havia Josep Maria Albet, president de la DO Penedès, Chiara Gai de l’ Escola d’Hosteleria de Barcelona i propietaris de cellers, enòlegs i aficionats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: