Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El compositor i assagista Josep Soler segueix reflexionant sobre el desconcert davant la vida als seus vuitanta anys

El compositor i assagista Josep Soler segueix reflexionant sobre el desconcert davant la vida als seus vuitanta anys

Després del concert i la conferència del prestigiós pianista Diego Fernández Magdaleno, bon coneixedor de l’obra de Soler, Vilafranca ha volgut continuar celebrant el vuitantè aniversari del seu compositor més universal, Josep Soler.

Amb la seva presència i a través d’una conversa amb el notari César Martín que tenia lloc dissabte a la tarda a l’Agrícol, Soler va deixar clar que la seva inquietud davant la vida continua ben viva. Així ho demostra la recent publicació del llibre ‘Últimos escritos’ i el fet que properament espera publicar un altre llibre sobre les seves reflexions. Com diu ell mateix, vuitanta anys donen per pensar sobre moltes coses.

César Martín explica que Soler centra els seus pensaments en les incògnites universals que generen el desconcert i la solitud davant la vida i el món.

Els actes que ha acollit Vilafranca per celebrar l’aniversari de Josep Soler s’inclouen dins del programa de la capitalitat cultural. El compositor creu que la capital de l’Alt Penedès pot treure profit d’aquest títol que ostenta durant el 2015.

Josep Soler és considerat un dels autors vius més importants de la música contemporània a l’estat. Entre la seva obra musical es compten 16 òperes, 7 simfonies, nombrosos concerts, oratoris, lieder i sonates.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: