Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues acollirà el dimecres 25 de març la II Jornada de gent gran “Compatim tot coneixent-nos”

Els diversos municipis que formen part del Programa de Dinamització de Gent Gran de la Diputació participaran en la II Jornada que se celebrarà a Sant Cugat Sesgarrigues. Més de 15 municipis i prop de 150 persones entre l’Alt Penedès, l’Anoia i el Baix Llobregat es trobaran el dimecres per tal de compartir el dia plegats.

Els objectius d’aquesta jornada són els d’afavorir les relacions interpersonals de tots els implicats en les diferents agrupacions participants, oferir eines de millora de funcionament, així com seguir treballant dins del programa de dinamització.

El matí començarà amb la benvinguda de l’alcaldessa de Sant Cugat Sesgarrigues, la Montse Albet a les 10 del matí. Seguidament hi haurà l’esmorzar i un cop acabat es duran a terme les activitats del matí. La meitat dels participants aniran a visitar el Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, on el Regidor de Gent Gran de l’Ajuntament d’Avinyonet oferirà una visita guiada. L’altre grup farà una gimcana pel centre de Sant Cugat a partir d’un recull de fotografies i d’un itinerari marcat. A continuació els grups s’intercanviaran per tal de fer les dues activitats.

Al migdia tothom qui ho vulgui podrà compartir una estona més dinant a la Sala del Cafè. Com a cloenda, es podrà gaudir de l’actuació de dues corals de gent gran de l’Alt Penedès així com de la lectura de dues poetesses que formen part dels municipis participants.

Opcionalment, també es podrà visitar el Museu d’Exposició Rural “El Forn”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: