Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fina Pons, nova presidenta de Ginesta

El grup d’autoajuda per a dones amb càncer de pit, Ginesta, ha renovat la junta en una assemblea celebrada el passat 14 de març.

El principal canvi és que Fina Pons assumeix la presidència, prenent el relleu de Fina Santacana, que continua com a vocal.

El nou equip manté una part de les dones que ja formaven part de la junta i n’incorpora de noves. Així, a la junta hi ha Patricia Sueiro com a vicepresidenta, Maribel Moreno, Àngels Masachs, Pili Serres, Joana Pastor, Anna Gómez i Irene Bolet.

Ginesta continuarà treballant pel seu objectiu principal: que cap dona es trobi sola davant el càncer de mama i per fer-ho possible impulsa un ampli ventall d’activitats al llarg de l’any com atenció psicològica, classes de ioga, o tallers saludables.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: