Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC lamenta la imatge exterior que ofereix l’escola bressol de Sant Pere Molanta

Esquerra Republicana d’Olèrdola considera lamentable l’estat en que es troben les instal·lacions de l’Escola Bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, tancada per decisió municipal des d’aquest curs.

ERC recorda que quan el govern municipal va anunciar el seu tancament es va comprometre a mantenir l’equipament per una possible reobertura.

L’Ajuntament ha anunciat ara una campanya per promoure la inscripció dels infants però segons els republicans l’edifici ofereix una imatge pèssima, fet que podria voler dir que no hi ha intenció real de reobrir-la i si de mantenir la provisionalitat de les aules de 0 a 3 anys dins l’escola Rossend Montané.

D’altra banda, ERC considera cínic i electoralista l’anunci del canvi de sistema de copagament per a les famílies usuàries de l’escola bressol. Per la candidatura municipal d’Esquerra, el govern d’ApO ha abandonat les polítiques socials durant tot el mandat i ara pretén fer creure que vol la continuïtat de l’escolarització de 0 a 3 anys al municipi.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: