Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se suspèn el transport escolar a l’Alt Penedès i els centres recomanen no portar-hi els alumnes tot i que la majoria es mantenen oberts

A causa de la neu, avui no hi ha hagut transport escolar a la comarca. Pel que fa als centres educatius, la majoria funcionen amb serveis mínims perquè molts professors de fora de Vilafranca tampoc han pogut arribar-hi. També l’Escoma Municipal de Música de Vilafranca ha suspés avui les classes.

Per exemple, a l’escola Mas i Parera una mica més del 50% dels professors ha anat a treballar. Per altra banda, l’escola Vedruna Sant Elies ha informat per les xarxes socials que aquesta tarda romandrà tancada i que es poden passar a buscar els alumnes fins les tres de la tarda. L’escola Sant Josep també ha cancel·lat les classes però estarà oberta tot el dia, les escoles Cistòfor Mestre i l’escola Pau Boada funcionaran tot el dia amb servis mínims però recomanen als alumnes que es quedin a casa i les escoles Montagut i Dolors Piera estaran tancades tot el dia.  L’Institut Alt Penedès, l’institut Eugeni d’Ors, L’institut Milà i Fontanals i l’Institut nou de Vilafranca han cancel·lat les classes des de primera hora del matí però funcionen amb serveis mínims.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: