Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Dolors Piera enceta amb una alta participació les jornades de portes obertes dels centres educatius de cara al proper curs

Les jornades de portes obertes al centres vilafranquins es faran fins el 8 de març, tot just abans que s’iniciï el període de preinscripció per el proper curs escoles, el 2015-2016. El centre que enguany ha iniciat aquestes jornades de portes obertes ha estat l’escola Dolors Piera, al barri de la Girada.

Un cop acabat l’horari lectiu, a 2/4 de 5 de la tarda, una de les aules de l’escola va acollir el primer grup de pares i mares que s’hi van acostar per tal conèixer quina és l’oferta educativa d’aquest centre. Una informació que van rebre de mans de la directora de l’escola, Assutzena Miguel, de les dues tutores de P3 i de membres de l’AMPA de l’escola.

La mateixa directora remarcava que la majoria de famílies que s’acosten a la seva escola mostren interès per saber com funciona tot el procés de matriculació, i per conèixer els trets diferencials de la seva escola respecte les altres.

Els pares i mares que s’acosten a aquestes sessions són principalment de nens que s’incorporen al sistema educatiu a P3, i han aprofitat per poder veure les aules i espais dedicats als més petits de l’escola, a banda de conèixer els projectes educatius i formatius per els seus fills.

En el cas d’aquesta escola, la majoria de famílies que s’hi interessen provenen del mateix barri de la Girada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: