Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dia 10 de març es reunirà el Consell Municipal de Salut de Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca ho va avançar dimarts a la nit als grups municipals en l’apartat de precs i preguntes del Ple de l’Ajuntament i ho va confirmar dimecres en el transcurs del programa L’entrevista de la Xarxa, on Pere Regull va ser entrevistat per la periodista Mònica Hernández.

L’entrevista va repassar els temes d’actualitat a Vilafranca i va començar per qüestions de tenen a veure amb la salut. Entre d’altres la reclamació de més informació sobre el futur econòmic de l’hospital comarcal o les condicions amb les que s’obrirà el nou ambulatori. També se li va preguntar per la data de la reunió del Consell de Salut per Tractar d’aquestes temes, que Regull havia avançat la setmana passada a Penedès TV. L’alcalde va confirmar la data de la reunió, que serà el proper 10 de març, i va explicar que la fórmula per poder conèixer  la informació amb detall és aquest Consell en el que hi haurà representants del Departament de Salut de la Generalitat.  L’altre tema important que es va tractar a l’entrevista va ser el que té a veure amb la llosa de cobertura de les vies del tren. Respecte a la urbanització que ja ha començat a la banda del passeig Rafel Soler, va dir que d’un moment o altre arribarà l’autorització per entrar amb les màquines a la llosa.  Respecte a la resolució dels problemes de sorolls i vibracions, Pere Regull, va dir que estar pendent d’agendar una reunió amb responsables d’Adif. L’alcalde va dir que els propers dies “amb una mica de sort” se signarà el conveni per tapar les vies fins al pont Moja i en dos anys el cobriment podria ser una realitat.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: