Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Coincidint amb els actes inaugurals de la Capital Cultural, s’han col·locat cartells indicadors a les carreteres d’entrada a Vilafranca

Aquest matí s’han estat instal·lant a les principals carreteres d’entrada a Vilafranca cartells indicadors que recorden la capitalitat de la cultura catalana que aquest 2015 ostenta la capital de l’Alt Penedès.

El regidor de Cultura, Raimon Gusi, s’ha acostat a l’entrada de la vila des de Santa Margarida i els Monjos, i ha comentat que s’ha buscat amb aquesta senyalització informar de manera clara i senzilla a totes les persones que entrin a Vilafranca per carretera aquesta capitalitat. S’instal·len avui a més, que es fan els actes oficials d’inauguració.

D’altra banda, Gusi ha volgut recordar precisament el fet que aquest cap de setmana es fan moltes activitats que s’emmarquen també dins dels actes de la capitalitat del 2015 i que pretenen arribar a tots els públics.

El regidor ha recordat que aquest divendres es fa la rua del Carnaval a Vilafranca, també dins dels actes de la capital cultural; i que de l’obra “Vilafranca un dinar de Festa Major”, que es podrà veure de divendres a diumenge a l’Auditori, un 90% de les localitats ja estan venudes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: