Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bombolles de paper obrirà diumenge un nou trimestre d’espectacles per a tota la família

Aquest diumenge, a les 12 del migdia, es presenta l’espectacle de dansa Bombolles de Paper de la Cia. Múcab Dans al Teatre Cal Bolet.

Així és donarà inici a un nou trimestre de la programació d’espectacles familiars que oferirà un total de quatre espectacles, que inclouen dansa, teatre musical, pallassos i música, i una  activitat familiar a Vinseum.

Aquesta programació té per objectiu que els infants trobin en la dansa, el teatre i la música tot un món d’aprenentatge, una transmissió de valors i el plaer de cultivar la imaginació, acompanyats de la família.

Aquest trimestre La Xarxa i l’Ajuntament coorganitzaran per primera vegada un espectacle, Tom Sawyer Detectiu, un musical sobre el personatge més cèlebre de Mark Twain que s’oferirà en doble funció el dia 1 de març, al matí i a la tarda.

I una altra novetat d’aquest trimestre és que per donar més facilitats a les famílies la compra d’abonaments per als espectacles familiars també es podrà fer per internet a http://espectacles.vilafranca.cat. A més, la taquilla de Cal Bolet obrirà com sempre cada dijous no festiu, de 6 a 8 de la tarda, per a la venda anticipada.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: