Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La reforestació al Parc d’Olèrdola, ajornada pel 12 i 13 de desembre

Degut a la situació meteorològica adversa prevista per aquest final de setmana, l’actuació es posposa pels dies 12 i 13 de desembre.

Recordem que es tracta de restaurar la zona afectada per l’incendi forestal de principis de novembre de l’any passat, al terme d’ Olèrdola. Les 7’9 hectàrees afectades ja s’havien cremat l’any 2003 i la seva regeneració natural arbòria és mínima o inexistent i cal fer-hi una actuació de reforestació.

El projecte de restauració ha anat a càrrec d’una alumna del cicle formatiu de grau superior de Gestió Forestal i del Medi Natural, amb l’assessorament dels tècnics del Parc d’Olèrdola i dels Agents Rurals de la comarca.

L’actuació de divendres, 12 de desembre, anirà a càrrec de la Federació d’ADFs Penedès-Garraf, el GEIF i alumnes de l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus i per dissabte, 13 de desembre, es fa una crida a tothom que vulgui participar-hi.

El lloc de trobada serà la carretera d’accés a la urbanització de Daltmar i la reforestació es farà de 10 del matí a 1 del migdia.

Els que vulguin col.laborar han de trucar a l’ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02, per fer una previsió del material que caldrà.

Es recomana que els participants portin bon calçat, guants de treball i si es disposa de caveguet, millor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: