Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Abacus cooperativa obre botiga a Vilafranca

Demà per la tarda Abacus cooperativa celebra l’acte d’inauguració de la nova botiga de Vilafranca, que obre les seves portes demà mateix al carrer de la Parellada número 18, on hi havia una botiga d’esports.

El nou establiment Abacus disposa d’una superfície de 650m² repartits en dues plantes. Amb aquesta obertura la cooperativa suma ja 38 botigues a la seva xarxa en el conjunt de Catalunya, València i Castelló.

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat, Xavier López, entre d’altres.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: