Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un vilafranquí ha estat detingut per tràfic de drogues

Dilluns a la tarda, una dotació policial que patrullava pel barri de Sant Julià va observar un individu amb actitud sospitosa que, de manera ràpida, efectuava una transacció econòmica amb els ocupants d’un vehicle que es trobava aturat.

En advertir la presència dels policies, el presumpte venedor va emprendre una ràpida fugida. Després de fer una persecució per diferents carrers del barri, els agents van interceptar-lo i van comprovar que duia al damunt 7 embolcalls de plàstic que contenien cocaïna.

Els agents van intervenir tot el material i van practicar la detenció de l’individu implicat, un veí de Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: