Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca descarreguen un 4 de 7 femení a Bellprat

Els de la camisa vermella van participar ahir a la V Diada de Castelleres “Memorial Natividad Yarza”, a Bellprat, a l’Anoia, que es caracteritza perquè les colles hi alcen els castells amb els troncs formats íntegrament per dones.

Malgrat les limitacions que suposa fer alineacions únicament amb membres femenins, la colla vilafranquina va assolir un 4 de 7, el 5 de 6 i el 7 de 6. Per acabar, les tres colles participants van il•lustrar una senyera alternant pilars grocs i vermells, oferint una de les imatges més espectaculars de la diada.

Aquest cap de setmana, els de Cal Noi-Noi tenen previstes dues actuacions, en les quals tindran l’oportunitat de batre el seu rècord de castells de 8 en una temporada.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: