Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues grans simfonies obren la temporada de l’Orquestra de Cambra del Penedès a l’Auditori de Vilafranca

Un total de 37 músics interpretaran La Quarta de Beethoven i La Italiana de Mendelssohn sota la batuta de Marius McGuiness.

Aquest diumenge 12 d’octubre a les 7 de la tarda s’inicia la temporada de l’Orquestra de Cambra del Penedès a l’Auditori de Vilafranca amb La Quarta de Beethoven i La Italiana de Mendelssohn. L’OCP inaugura la seva tercera temporada com a formació resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca amb dues de les simfonies més populars de tot el repertori romàntic.  A més de compartir la numeració en el catàleg simfònic dels seus autors tenen en comú  l’energia, la vitalitat i l’optimisme que desprenen ambdues obres mestres. L’Orquestra de Cambra del Penedès es va presentar l’octubre de 2012 a l’Auditori Municipal de Vilafranca i des de llavors n’és l’orquestra resident.  Continua oferint una oferta variada i àmplia que combinarà els concerts de gran format a l’Auditori Municipal amb els Tasts de Cambra que tindran lloc a Vinseum i que serviran per acostar-nos la música en mitjà o petit format. L’Orquestra de Cambra del Penedès té una clara voluntat d’incidir a tota la comarca i recolzar les tasques pedagògiques que es realitzen en l’àmbit musical i artístic. És per aquest motiu que, un cop més, l’OCP ha convidat a les escoles de música i al seu alumnat a participar en aquest concert. En aquesta ocasió comptem amb la participació de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet de Vilafranca i l’ Escola Municipal de Música de Sant Sadurní que interpretaran una peça conjuntament amb l’Orquestra.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: