Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Antonio Fernàndez nou rector de Sant Boi de Llobregat

Aquest dissabte dia 13, a les vuit del vespre se tindrà lloc la presa de possessió del vilafranquí Mn. Antonio Fernàndez Garcia com a nou rector de la parròquia de Sant Baldiri de Sant Boi de Llobregat.

Doctorat en Dret Canònic el passat mes de juny amb la màxima nota per la Pontifícia Universitat Lateranense de Roma, Antonio Fernàndez ha rebut ara el nomenament com a rector d’aquesta parròquia del Baix Llobregat. L’esmentada celebració eucarística serà presidida pel Bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Mons. Agustí Cortés, i és previst que hi assisteixin nombrosos familiars i amics del sacerdot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: