Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Jazz Club Vilafranca ha iniciat la temporada amb un gran concert del Susana Sheiman Quintet

L’Auditori del Vinseum acollia aquest dissabte a la nit el primer concert de la temporada del Jazz Club Vilafranca.

L’acte va servir també per presentar la renovada junta de l’entitat que ara està presidida per Josep Llàcer. Susana Sheiman es presentava a Vilafranca amb el projecte Open Gate amb una enorme versatilitat al servei d’un repertori que comença amb una estructura prevista però que es va modificant en funció de l’estat d’ànim del públic.  En el projecte Open Gate es barregen peces estàndards i melodies conegudes, aconseguint una visió fresca i nova.  Susana Sheiman és una de les veus més personals i aclamades del panorama jazzístic estatal. Lidera el quintet Open Gate Concept. Nascuda a Madrid i afincada a Barcelona, a Vilafranca es presentava acompanyada pel ritme de quatre músics de brillant trajectòria, el pianista Xavier Algans, el contrabaixista Ignasi Gonzàlez, el bateria Caspar Saint-Charles i el saxo tenor Toni Solà.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: