Diumenge, 22 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sadurninenc Joan Quintana ha presentat el seu llibre Relaciones poderosas

L’Espai La Sastreria i la llibreria La Cultural han fet d’amfitrions en la presentació del volum Relaciones Poderosas, del qual són autors el psicòleg sadurninenc Joan Quintana i el xilè Arnoldo Cisternas.

Quintana és director del programa Direcció Avançada en Recursos Humans a ESADE Business School de Barcelona i juntament amb Cisternas ha desenvolupat el Model de Transformació Relacional, fonamentat en la pràctica del Coaching Relacional.

El llibre Relaciones Poderosas és un assaig que reflexiona sobre les bases sobre les quals construïm les nostres relacions i com influeixen en el nostre rendiment o aprenentatge.

Segons Quintana, en la mesura que coneixem millor els mecanismes que formen part de la nostra forma de relacionar-nos, podem construir una xarxa de relacions saludables i poderoses, tot evitant sentir-nos esclaus d’aquestes relacions.

 

La presentació de Relaciones poderosas ha servit a la coach i mestra, Teresa Terrades, per presentar públicament La Sastreria.

Editat per Kairós, Relaciones poderosas es va presentar dijous passat, a La Sastreria, un nou espai d’assessorament educatiu, coaching i mentoria, a Vilafranca.

 

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Les cançons favorites del Paton (II)
18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia de Salut Mental de Vilafranca

Penedès Televisió

16:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
16:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
17:00
Músics de Vilafranca
Ferran Via Freixas (1884 - 1920)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: