Diumenge, 17 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El programa “Penedès, destinació turística responsable” marca una línia a seguir dins la promoció turística del territori

Aquest projecte pilot impulsat per la Fundació Pro Penedès s’ha desenvolupat en quatre municipis del Garraf, l’Alt i Baix Penedès i l’Anoia: Vilanova i la Geltrú, Vilafranca, el Vendrell i Igualada, amb cinc empreses participants en cada territori, totes elles del sector turístic tot i que en un sentit molt ampli, des d’allotjaments, fins a transports, passant per entitats culturals, comerços, esdeveniments o activitats esportives.

La diversitat de dimensió i activitat de les empreses participants no és casual sinó que respon a una voluntat de transmetre una manera de gestionar les empreses de manera més responsable que ateny qualsevol àmbit i forma empresarial. La majoria han estat microempreses i pimes, però també fundacions i un emprenedor. La valoració ha estat molt positiva segons es desprenia de les intervencions a la jornada de cloenda, que tenia lloc ahir al Centre Àgora de Vilafranca. El programa de Responsabilitat Social Territorial no deixa de ser una manera de treballar de forma coordinada per a promocionar conjuntament l’oferta turística responsable del Gran Penedès.

La jornada de cloenda va comptar amb la presència del Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya Xavier López.

El projecte Destinació Turística Responsable ha estat liderat per la Fundació Pro Penedès i ha tingut el suport econòmic del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat, la implicació del Ajuntaments, la participació d’empreses i l’acompanyament expert de l’empresa Vector5 Excel·lència i Sostenibilitat.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Bob Dylan en català

Penedès Televisió

10:30
De festa
Festa Major d'hivern dels Monjos / Aplec de Sant Pau
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: