Dimecres, 19 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa “Penedès, destinació turística responsable” marca una línia a seguir dins la promoció turística del territori

Aquest projecte pilot impulsat per la Fundació Pro Penedès s’ha desenvolupat en quatre municipis del Garraf, l’Alt i Baix Penedès i l’Anoia: Vilanova i la Geltrú, Vilafranca, el Vendrell i Igualada, amb cinc empreses participants en cada territori, totes elles del sector turístic tot i que en un sentit molt ampli, des d’allotjaments, fins a transports, passant per entitats culturals, comerços, esdeveniments o activitats esportives.

La diversitat de dimensió i activitat de les empreses participants no és casual sinó que respon a una voluntat de transmetre una manera de gestionar les empreses de manera més responsable que ateny qualsevol àmbit i forma empresarial. La majoria han estat microempreses i pimes, però també fundacions i un emprenedor. La valoració ha estat molt positiva segons es desprenia de les intervencions a la jornada de cloenda, que tenia lloc ahir al Centre Àgora de Vilafranca. El programa de Responsabilitat Social Territorial no deixa de ser una manera de treballar de forma coordinada per a promocionar conjuntament l’oferta turística responsable del Gran Penedès.

La jornada de cloenda va comptar amb la presència del Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya Xavier López.

El projecte Destinació Turística Responsable ha estat liderat per la Fundació Pro Penedès i ha tingut el suport econòmic del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat, la implicació del Ajuntaments, la participació d’empreses i l’acompanyament expert de l’empresa Vector5 Excel·lència i Sostenibilitat.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: