Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Torres i Arantxa de Cara, distingits per l’Associació Catalana d’Enòlegs

Durant la Nit de l’Enòleg, celebrada la setmana passada a Tarragona en el marc del XXVè Congrés de l’Associació Catalana d’Enòlegs, han estat distingits Miquel Agustí Torres de Bodegues Torres com "enòleg sènior" i Arantxa de Cara Bertran de Can Descregut ha sigut escollida "jove promesa de l’enologia".

El congrés, dedicat a les habilitats complementàries de l’enòleg, va comptar amb un centenar d’assistents. Els ponents van coincidir que en aquests moments l’enòleg no pot crear només el vi, sinó que ha de ser capaç de comunicar la història que s’amaga al seu darrera, contextualitzar-lo amb la resta de vins del món, conèixer les tècniques de publicitat i les eines socials de comunicació.

El XXVè Congrés de l’Associació Catalana d’Enòlegs va cloure amb una calçotada a la finca experimental Mas dels Frares de la Universitat Rovira i Virgili.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: