Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pròrroga dels Dimecres al cine i la projecció d’Ocho apellidos vascos fan que el Kubrick s’ompli, malgrat el Barça

Cues i un gran aforament van caracteritzar les sessions de vespre ahir al cinema Kubrick de Vilafranca.

La sessió de tarda, amb Rio, va anar bé però la d’1/4 de 8 del vespre amb Ocho apellidos vascos va omplir la sala, amb més de 350 persones, i la de 2/4 de 10, coincidint amb la final de la Copa del Rei, va tenir també molt bona entrada.

La propietària del Kubrick, Maria Olivella, ho atribuïa a dos factors: que les entrades costen 3’90 i que Ocho apellidos vascos és el fenomen de l’any a la cartellera espanyola.

 

Dirigida per Emilio Martínez-Lázaro, Ocho apellidos vascos ja ha superat els 30 milions de recaptació en el conjunt de l’estat convertint-se en el segon film espanyol de més èxit a la taquilla. Només té per davant Lo imposible de J.A. Bayona, que va aconseguir 42 milions d’euros.

Tot i això, Olivella es mostrava molt sorpresa perquè aquest Dimecres al cine coincidia amb una final de la Copa del Rei protagonitzada pel Barça.

La campanya Dimecres al Cinema ha estat prorrogada fins al 9 de juliol. La iniciativa, que havia de finalitzar aquest 15 d’abril, permet a les sales adherides oferir preus reduïts tots els dimecres no festius. Al Kubrick de Vilafranca les entrades costaven 2’90 i a partir d’ara s’apugen un euro i costaran 3’90.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: