Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC Gelida inicia el cicle de xerrades El nou país que volem

La secció local d’Esquerra de Gelida ha preparat una sèrie de col·loquis amb personalitats de solvència contrastada en alguns dels temes claus per a construir un nou país independent i dins d’Europa: economia, educació, cultura, relacions laborals i el propi procés de construcció del nou estat.

El president de la secció local d’ERC a Gelida, Jordi Rosell, ha explicat a Ràdio Vilafranca que l’objectiu és posar sobre la taula arguments que ajudin a aclarir tots els dubtes que genera el procés cap al nou estat català.

 

El cicle El nou país que volem comença aquest diumenge, a les 12 del migdia al Centre Cultural de Gelida, amb la degana de la Facultat d’Economia de la UB, Elisenda Paluzie.

El cicle, que finalitzarà just abans del 9 de novembre, consta de 5 xerrades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: