Dissabte, 18 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El llibre “Converses de rebotiga: pessics de vida” recull per primer cop l’herència oral de vàries generacions propietàries de negocis a Vilafranca

El treball, ideat, desenvolupat i editat pel fotògraf vilafranquí Mingo Girona i la periodista sabadellenca Montse Bueno,  posa sobre la taula els neguits, il·lusions, circumstàncies i anècdotes de 125 famílies que regenten negocis, botigues o tallers a la capital de l’Alt Penedès.

El llibre es titula “Converses de rebotiga: pessics de vida” i és fruit de les converses que va mantenir Montse Bueno amb avis, fills i néts sobre negocis que porten cinquanta anys o més funcionant. Després de trucar a gairebé 700 portes, segons expliquen els autors, s’han materialitzat prop de 130 trobades que finalment han donat com a resultat 125 reflexions escrites i reculls fotogràfics cedits pels mateixos propietaris.

El llibre no deixa de ser una reflexió sobre la continuïtat dels negocis familiars.

En aquest afany per anar més enllà dels valors empresarials, els autors han trobat històries emocionants.

Els autors no coneixen, fins al moment, cap altre treball que es pugui assemblar a “Converses de rebotiga: pessics de vida”.

El llibre es pot adquirir al preu de 30 euros en la parada que muntaran els autors al mercat dels dissabtes i pel dia de Sant Jordi. Se n’han editat 750 exemplars i els seus autors intentaran exportar la idea a altres territoris de Catalunya. També esperen poder vendre el llibre a les llibreries de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: