Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Robert Bosch estudia la venda de la seva planta a Castellet i la Gornal

El fabricant alemany de components per a l’automòbil Robert Bosch està estudiant la possibilitat de vendre’s la factoria de Castellet i La Gornal, dedicada a la producció d’eixugaparabrises.

Segons publica l’agència Europa Press, l’empresa diu que la planta, amb una plantilla d’uns 400 treballadors, es troba “en un entorn molt difícil” per la “pressió competitiva existent a Europa i pels costos en aquest segment de mercat”, fets que han provocat un “volum de producció baix”.

Per aquest motiu, Robert Bosch està analitzant, “des de fa mesos”, les “possibilitats de millorar la competitivitat de la planta d’una forma sostinguda” i, en aquest escenari, entraria la venda a un tercer. Segons Europa Press, l’empresa estaria en converses amb potencials interessats en adquirir la instal·lació.

Fonts del sindicat UGT, el majoritari a la planta de Castellet, han explicat a la nostra redacció que la direcció els ha comunicat la possibilitat de la venda aquest mateix matí. El comitè d’empresa té previst emetre demà una nota de premsa per explicar el seu posicionament davant d’aquests nous moviments i recordar com ha actuat la direcció de l’empresa en els darrers mesos.

Robert Bosch té fàbriques a Madrid, Aranjuez i Treto i, a Catalunya, a Lliçà, L’Hospitalet, Santa Perpètua i Castellet i la Gornal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: