Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’enterro a la Fragata ha posat el punt i final als actes del carnaval de Sitges que es podran tornar a veure a Penedès TV

Les rues de Vilafranca i de Sitges es podran tornar a viure i veure per Penedès TV entre dissabte i diumenge.

Els sitgetans i les sitgetanes surten al carrer per participar o per viure les intenses jornades de Carnaval, on la imaginació i la gresca monopolitzen tota l’atenció ciutadana.

Durant els dies del carnaval Sitges ha estat governada aquest any per dos Carnestoltes, el Reis dels Poca-soltes, amb les figures musicals d’Elvis i Michael Jackson, amb la presència i la col·laboració de la Reina del Carnaval.

Ahir, Dimecres de Cendra, una comitiva amb la Colla a Tope va dur el cos dels difunts a enterrar. Va ser a la Fragata, pujant les escales de la punta fins arribar a l’església, amb un espectacle vistós i amb molta música.

L’acte va comptar amb vistoses projeccions a la façana de l’església i amb música en directe i va acabar amb l’arribada de la vella quaresma. Penedès TV el va oferir en diferit a nit, i aquest cap de setmana tornarà a reposar els principals actes del carnaval de Sitges i de Vilafranca.

El carnaval infantil de Sitges es podrà veure aquest dissabte a les 12 del migdia. La rua del carnaval de Vilafranca es repetirà aquest diumenge a dos quarts de dotze del migdia, i la rua de l’Extermini de Sitges, diumenge a les quatre de la tarda. Finalment l’enterro de Sitges es repetirà aquest diumenge a la una del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: