Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC organitza avui un acte per tal d’explicar les conseqüències de la contrareforma de la Llei de l’Avortament

La Secretària de Polítiques de les Dones del PSC, Imma Moraleda i la regidora, Carme Garrido, presenten una xerrada oberta a tothom .

El PSC de Vilafranca continua preparant actes per tal d’informar i lluitar en contra de la contrareforma de la Llei de l’Avortament que vol portar a terme el govern central del PP. En aquesta ocasió la Secretària de Polítiques de les Dones del PSC, Imma Moraleda, realitzarà una xerrada a Vilafranca amb el títol “La Contrareforma de la Llei de l’Avortament i les seves conseqüències a la societat actual”.  Moraleda explicarà com la reforma de la llei situarà els drets de les dones 30 anys enrere i com impedirà que puguin decidir sobre el seu propi cos. La modificació de la llei deixarà fora de l’avortament legal prop de 100.000 dones, la qual cosa podrà repercutir en què les dones sense recursos econòmics es vegin abocades a la clandestinitat, a la desprotecció jurídica i a posar en risc la seva salut. Un altre dels grans canvis serà la prohibició de l’avortament tot i que se sàpiga que el fetus té malformacions greus, si no afecta la mare.

La regidora i Presidenta del Consell per a la Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca, Carme Garrido,  critica que la reforma de la llei no té en compte l’opinió dels i les professionals sanitaris i respon només a una ideologia de dretes  “si s’aprova serà la llei més restrictiva i retrògrada de tota la Unió Europea”.  Tots aquests aspectes de la reforma i algunes reflexions més es desgranaran avui en una xerrada és oberta a tothom que  tindrà lloc a les vuit del vespre al local del PSC al carrer Tossa de Mar, 20.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: