Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ministre Wert guanya el concurs “Fot-li PPastís de Nata” de les JERC Vilafranca

Segons un comunicat de la JERC, l’autor dels últims atacs contra l’escola catalana i autor intel•lectual de la frase “Hay que españolizar a los niños catalanes”, el ministre Wert, va ser el guanyador de l’acció “Fot-li PPastís de Nata” que les JERC Vilafranca van organitzar perquè la societat vilafranquina pogués mostrar el seu rebuig a les polítiques antisocials i anticatalanes que practica el govern del PP.

Més de 150 persones van participar llençant pastissos de nata a dirigents del PP enfilats en dianes on fer punteria.

 

Les JERC també van recollir els missatges que els participants escrivien sobre “Què no m’agrada del PP” i també “Això volem pel nostre país” on la gent podia escriure desitjos pel nou país.

 

L’acció s’emmarca dins la campanya “Són Vostès” que les JERC Penedès-Anoia estan duent a terme arreu dels territoris del Penedès amb l’objectiu de fer visible que les polítiques del govern espanyol són totalment contraries als interessos de la ciutadania de Catalunya, i per tant, que el camí que ha d’emprendre el poble és el de la construcció d’un nou país i assolir la independència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: