Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Decanta tanca amb èxit la 1a edició, havent exhaurit totes les entrades

Els tres concerts que representaven el plat fort del cicle de música, vins i caves d’autor, celebrat aquest cap de setmana a Sant Sadurní, han omplert l’aforament i han estat rebuts amb gran entusiasme per part del públic assistent.

Les activitats paral·leles també han obtingut una molt bona acollida i la valoració global del cicle és molt positiva, com explica el seu promotor, Xavi Roig de Cal Feru.

 

La compositora Maria Coma, acompanyada a la bateria per Pau Vallvé, Roger Mas sol amb la seva guitarra i Joan Garriga, que va venir acompanyat per l’acordionista Carles Belda, van omplir divendres, dissabte i diumenge respectivament.

La Taverna Musical, que ha estat oberta durant els tres dies, ha anat tenint assistents de manera regular amb especial afluència el dissabte al vespre i el diumenge al migdia.

 

El 1r Decanta es va complementar amb la presentació d’un llibre divulgatiu sobre vitivinicultura i enologia, en el quan han participat el professor d’Espiells, Pep Escudero, i Xavier Roig, sumiller de Cal Feru, i la projecció del documental Pauls Planet.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: