Dimecres, 21 de novembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els alumnes de 3r d’ESO de l’Alt Penedès participen aquesta setmana al programa Pica Lletres, realitzat per Penedès TV

El concurs és una producció d’Antàrtida, una productora especialitzada en continguts audiovisuals educatius, però són les televisions locals les que s’encarreguen de la realització i la presentació del programa.

Aquesta setmana, el Pica Lletres ha arribat a la nostra comarca, amb la participació de seixanta alumnes provinents de deu centres de secundària de l’Alt Penedès. L’equip de professionals de Penedès TV, amb Anna Vallhonesta com a presentadora del concurs, s’encarrega de la realització dels programes, que s’estan enregistrant a l’Auditori municipal amb alumnes i professors com a públic. Per a Penedès TV, el Pica Lletres és una aposta important.

Els objectius principals del Pica Lletres són entretenir, fomentar i promoure la lectura i l’ús de la llengua catalana, tenint en compte tant el vessant escrit com l’oral. El concurs Pica Lletres es basa en dos tipus de proves: l’una, lletrejar paraules i l’altra, resoldre correctament els jocs lingüístics que es plantejaran: L’embarbussament, El barbarisme intrús i La definició amagada. Els programes que s’estan gravant aquesta setmana s’emetran a partir del dissabte 8 de febrer a través de Penedès TV. Serà a les tres de la tarda, a les set i a les onze de la nit.

El diumenge, el Pica Lletres es podrà veure a les onze, a dos quarts de tres i a dos quarts d’onze; i, dilluns, a dos quarts d’onze del matí.

Els quatre equips altpenedesencs que obtinguin la millor puntuació del Pica Rànquing, podran concursar a les semifinals i els guanyadors competiran a una final territorial. L’equip guanyador d’aquesta final competirà amb la resta de finalistes de tot Catalunya. La final nacional es podrà veure a través del Canal Súper 3.

Enquesta

Per una bona relació entre Catalunya i Espanya convé...

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

06:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: