Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els alumnes de 3r d’ESO de l’Alt Penedès participen aquesta setmana al programa Pica Lletres, realitzat per Penedès TV

El concurs és una producció d’Antàrtida, una productora especialitzada en continguts audiovisuals educatius, però són les televisions locals les que s’encarreguen de la realització i la presentació del programa.

Aquesta setmana, el Pica Lletres ha arribat a la nostra comarca, amb la participació de seixanta alumnes provinents de deu centres de secundària de l’Alt Penedès. L’equip de professionals de Penedès TV, amb Anna Vallhonesta com a presentadora del concurs, s’encarrega de la realització dels programes, que s’estan enregistrant a l’Auditori municipal amb alumnes i professors com a públic. Per a Penedès TV, el Pica Lletres és una aposta important.

Els objectius principals del Pica Lletres són entretenir, fomentar i promoure la lectura i l’ús de la llengua catalana, tenint en compte tant el vessant escrit com l’oral. El concurs Pica Lletres es basa en dos tipus de proves: l’una, lletrejar paraules i l’altra, resoldre correctament els jocs lingüístics que es plantejaran: L’embarbussament, El barbarisme intrús i La definició amagada. Els programes que s’estan gravant aquesta setmana s’emetran a partir del dissabte 8 de febrer a través de Penedès TV. Serà a les tres de la tarda, a les set i a les onze de la nit.

El diumenge, el Pica Lletres es podrà veure a les onze, a dos quarts de tres i a dos quarts d’onze; i, dilluns, a dos quarts d’onze del matí.

Els quatre equips altpenedesencs que obtinguin la millor puntuació del Pica Rànquing, podran concursar a les semifinals i els guanyadors competiran a una final territorial. L’equip guanyador d’aquesta final competirà amb la resta de finalistes de tot Catalunya. La final nacional es podrà veure a través del Canal Súper 3.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: