Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU de Sant Sadurní demana polítiques pressupostàries contra la crisi

Convergència i Unió justifica la seva abstenció en la votació del pressupost de l’Ajuntament de Sant Sadurní per al 2014 en la bona predisposició del govern per arribar a un acord en tres de les set propostes presentades per aquest grup municipal.

A l’argumentació de la votació, la portaveu de la federació nacionalista, Maria Rosell, va demanar “polítiques pressupostàries decidides contra la crisi, una aposta inequívoca a favor de les polítiques socials, la creació d’ocupació al municipi i la promoció del comerç i el turisme”.

Concretament, CiU de Sant Sadurní va remarcar la necessitat d’incloure al pressupost una major ajuda per a Som Sadurní, que s’augmenti la dotació a la partida de promoció social; que com a mínim un 80 per cent de la diferencia en la recaptació de la nova taxa de guals es dediqui al manteniment de voreres; i que es faci alguna inversió a la ràdio local.

Maria Rosell també va coincidir amb el govern en la importància d’augmentar la partida al Patronat de Turisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: