Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Sant Sadurní demana que s’estudiï la possibilitat de construir un aparcament per autocaravanes al centre de la vila

El Partit Popular de Sant Sadurní, mitjançant el seu regidor portaveu, Carles Jiménez, ha demanat que s’habiliti un espai al pàrquing del centre per autocaravanes tal i com ja s’està fent a diferents municipis de Catalunya. La intenció del PP és que s’estudiï el cost i la viabilitat d’aquesta proposta, donat que el turisme d’autocaravanes està cada cop més de moda i compta amb més seguidors.

Jiménez ha volgut destacar que segons l’Associació d’Autocaravanes hi ha 25.000 vehicles d’aquests a Espanya i 200.000 més creuen cada any les fronteres. En total, uns 500.000 turistes viatgen cada any utilitzant aquest mitjà de transport.

El PP pretén que, en cas que es comprovi la viabilitat econòmica i d’ubicació, es porti a terme el projecte amb la major rapidesa possible, abans de la campanya d’estiu i en particular que les instal·lacions es trobin en ple us abans de l’edició del Cavatast d’enguany.

En concret, el PP demana la dotació del pàrquing del centre de punts d’aigua potable, buidatge d’aigües brutes i càrrega elèctrica. Pel grup popular, el del centre és un bon pàrquing ja que compta amb una ubicació cèntrica, i permet al visitant desplaçar-se fàcilment per la Vila. En aquest sentit, Jiménez ha destacat que l’objectiu és que els turistes d’autocaravanes trobin a Sant Sadurní tots els serveis que necessitin i que a la vegada es quedin a la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: