Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primera sessió de "Hora del conte" a la biblioteca de l’escola de Sant Pere Molanta

Dilluns 18 de març, a un quart de 5 de la tarda, s’ha programat la primera "Hora del conte" que acull la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta des de que el servei s’obrís al públic les tardes dels dilluns.

Càndida Jiménez, membre del grup de teatre "El Folre" de Sant Pere Molanta, explicarà el conte "El que fa el vell de casa sempre està bé".

La biblioteca obre les tardes dels dilluns, des del passat mes de febrer, en horari de 4 a 6 de la tarda. El nou servei es pot oferir gràcies al suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, que aporta la treballadora que té cura de la biblioteca aquesta tarda a la setmana. La programació de la primera "Hora del conte" respon a la voluntat d’oferir periòdicament els dilluns a la tarda activitats de dinamització, comptant amb la col•laboració de grups de teatre locals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: