Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola cedirà compostadors domèstics de brossa orgànica

Fins l’1 de febrer es poden presentar sol.licituds per a obtenir un dels 28 compostadors domèstics que l’Ajuntament d’Olèrdola preveu cedir a veïns del municipi. Amb aquesta acció, l’Ajuntament dóna continuïtat a la campanya iniciada el març de 2010, que va cedir 12 compostadors a llars del municipi i a les escoles d’Olèrdola.<br />

A diferència de la primera campanya, en aquesta ocasió es prioritzen les masies, nuclis disseminats i urbanitzacions, donat que en aquests habitatges no hi ha implantada la recollida de la fracció orgànica porta a porta. Un altre canvi és que per rebre el compostador el veí beneficiari haurà d’abonar 20 euros, que es destinaran a campanyes de foment del reciclatge.

Les llars que obtinguin el compostador gaudiran d’una subvenció del 15% en la quota establerta en la taxa d’escombraries.

Les bases per la cessió de compostadors domèstics es poden consultar a la web www.olerdola.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: