Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un curs d’elaboració de vins i licors inicia l’oferta formativa 2012-13 a la Fassina

El Servei de Foment de l’Ocupació-La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa el programa de cursos de formació ocupacional de la convocatòria del Servei d’Ocupació de Catalunya 2012-2013.

Aquesta oferta, finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, consta d’un total de 4.390 hores distribuïdes en 9 Plans Formatius corresponents a 9 Certificats de Professionalitat.

El primer curs que s’impartirà és el d’Elaboració de Vins i Licors, que ja té obertes les preinscripcions a l’Oficina Municipal de Treball. El requisit mínim per a participar-hi és tenir acreditat el graduat d’ESO o d’EGB. Les classes s’iniciaran dijous vinent, al recinte de la Fassina.

El conjunt de l’oferta formativa està marcat per les especialitats vinculades a l’eix de l’enoturisme, tot i que es mantenen altres propostes diversificades.

Aquests cursos de formació ocupacional de La Fassina estan adreçats a treballadors en situació d’atur, inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i que vulguin ampliar les seves competències laborals.

Per a més informació cal adreçar-se a les oficines de La Fassina o a l’Oficina Municipal de Treball, a la planta baixa de l’Ateneu Municipal.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: