Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Gall rebrà uns 40.000 visitants

Tot és a punt per celebrar la Fira del Gall 2012: els Galls Negres del Penedès i l’aviram autòcton, la gastronomia, els vins i una multitud d’activitats culturals, esportives, solidàries i d’oci. <br />

Els meteoròlegs pronostiquen bon temps i la fira vilafranquina serà una cita important per a milers de visitants que vindran a comprar l’aviram d’aquestes festes de Nadal o senzillament s’acostaran a conèixer Vilafranca, tastar els plats de la mostra de cuina i els vins, fer alguns dels tastos previstos i també participar a alguna de les moltes activitats programades: la I cursa Dóna-li la volta a la pobresa, el consolidat concurs de truites, la mostra de bestiari festiu de ploma d’aquest diumenge o el concurs de fotografia.

La regidora de Comerç, Dolors Rius, sintetitza així tota la oferta de la Fira del Gall.

A banda de les 3.000 peces d’aviram del mercat de pagès, 7 restaurants cuinaran 21 plats diferents que oscil•laran entre els 5’50 i els 7’50 euros que es podran maridar amb 20 vins negres de diferents cellers de la DO Penedès.

La Fira del Gall continua singularitzant-se, respecte la resta de fires d’aviram del país, per ser la única que ofereix servei d’escorxador gratuït i permet endur-se l’au morta i plomada cap a casa, com destaca la regidora Rius.

El Superceller de la fira innova i proposa 5 activitats exclusives de tast-maridatge amb xocolata, carquinyolis, garlanda, catànies, formatge, ostres i Gall Negre del Penedès.

Tota aquesta àmplia oferta es completa amb un programa d’activitats enoturístiques amb visites guiades a caves i cellers.

I donada la bona resposta de l’any passat, torna el Trenet de la Fira que funcionarà com a llançadora entre el Centre i el parc de Sant Julià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: