Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nit Solidària del Rotary Club ha lliurat més de 22.000 euros al rebost solidari Ressò

El passat mes de juny es va celebrar a Vilafranca la vuitena Nit Solidària que organitza el Rotary Club i que, en aquesta ocasió, destinava els seus beneficis al rebost solidari de l’Associació Ressò.

Es van recollir 19.500 euros que dilluns van ser lliurats al president de l’associació Ahmed Benallal i més de 2.700 euros en productes aportats per diverses entitats. En total, més de 22.000 euros que han servit per impulsar l’associació en el seu naixement, ja que fa tot just un mes que s’ha posat en marxa.<br />
Des del Rotary Club, el president de la comissió de la vuitena Nit Solidària Max Miret expressa la seva satisfacció per haver triat aquest projecte en un moment en què tantes famílies necessiten aliments.

Per la seva part, el president de Ressò Ahmed Benallal agraeix la important aportació del Rotary Club i explica que destinaran una part dels diners a comprar aliments i, una altra, a organitzar millor l’espai que tenen a la seva seu, situada a l’Avinguda del Garraf de Vilafranca.

Ressò ha donat aliments ja a unes set-centes persones i demana la col•laboració de tothom per seguir omplint el seu local d’aliments per a les persones més necessitades de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: