Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vice degà del Col•legi de Procuradors de Barcelona clausura l’exposició sobre els 500 anys d’aquest col•lectiu que s’ha vist a Vilafranca

L’exposició es va inaugurar el passat 15 d’octubre, i aquest matí se’n feia la cloenda als mateixos jutjats i amb la presència del vice degà del Col•legi de Procuradors de Barcelona, Ramon Daví; la jutgessa degana Maria Dolores Ádame, la procuradora vilafranquina Raimunda Marigó i l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull.<br />

Daví comentava, tot just abans de l’inici de la cloenda, que l’origen del Col•legi es remunta al 1582.

 

El vice degà del Col•legi ha volgut, a través d’un símil, explicar quina és la feina que fan els procuradors en els jutjats.

 

En el decurs de l’acte de cloenda, han parlat la procuradora Raimunda Marigó, que ha explicat la tasca que duen a terme en els jutjats; una tasca que també posava en valor la jutgessa degana María Dolores Ádame. Per la seva part, Pere Regull apuntava que parlava més com a advocat que com alcalde, donada la proximitat de la cita electoral, valorava també la feina que duent a terme els procuradors en el suport de l’activitat de l’administració de la justícia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: