Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura a la biblioteca l’exposició de foto art digital d’Àngels Solanes

Avui a les 8 de la tarda es durà a terme l’acte d’inauguració de l’exposició de foto art digital d’Àngels Solanes, artista de Torrelavit dedicada principalment al món del modelatge i especialitzada en creacions digitals a partir de fotografies pròpies.

Ha estat guanyadora de diversos premis locals de fotografia a la província de Barcelona i Tarragona i ha presentat també diverses exposicions dels seus treballs. És, a més, col•laboradora a diverses revistes i publicacions digitals. Un dels quadres de la mostra entrarà en un sorteig. Els beneficis del sorteig, així com el 10% de les vendes de la resta de quadres es destinaran a la campanya solidària de recollida de fons per finançar el tractament mèdic de l’Ian Garcia. L’exposició s’instal•larà a la sala d’adults, es podrà visitar fins a l’11 d’octubre i compta amb el patrocini de Fotografia Adolfo.<br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: