Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort l’exregidor de Sant Sadurní Isidor Rando

Aquest cap de setmana ha mort Isidor Rando, quin va ser regidor de l’ajuntament de Sant Sadurní per l’AMI.<br />

<br />Aquest dilluns ha tingut lloc a Sant Sadurní l’enterrament d’Isidor Rando, que va ser regidor de l’Ajuntament de Sant Sadurní entre els anys 2003 i 2011 i que moria a l’edat de 63 anys després d’una malaltia que se li va diagnosticar ara fa un any. Rando va ser cap de llista de l’Agrupació Municipal Independent sent escollit regidor i va formar part de la coalició de govern el 2003 junt amb CiU i ERC, desenvolupant tasques en les àrees de Medi Ambient i Participació Ciutadana. L’actual cap de llista de l’AMI, Xavier Xortó, ens recorda la seva figura tot i destacant que també va ser fundador de l’associació ecologista de Sant Sadurní ADEMA. Isidor Rando va morir dissabte a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès de Vilafranca, on estava ingressat, i ha estat enterrat aquest dilluns a les 11 del matí a Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: