Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Literatura a la ràdio

El programa "L’última troballa" tindrà a partir del 3 de setembre el seu vessant radiofònic, que s’emetrà per Com Ràdio

De fet, a partir de dilluns 3 de setembre s’inicia una nova temporada i etapa de Com Ràdio, que passarà a ser La Xarxa, una nova marca que vol ser una plataforma multimèdia que impulsa la Diputació de Barcelona. La voluntat és produir continguts de suport a les emissores locals, i coproduir programes amb aquestes.<br /> En aquesta línia, diumenge al vespre a banda del Va de Castells que ja s’emet al llarg de la temporada castellera, a partir del 3 de setembre s’emetrà també des de Ràdio Vilafranca la versió radiofònica del programa "L’última troballa", seguint el que ja es fa per televisió conduit per Jordi Llavina. El programa s’emetrà els diumenges de 10 a 11 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: