Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La presentació dels equips del Noia Freixenet serà el dilluns 10 de setembre

L’acte començarà a dos quarts de vuit del vespre i acabarà amb un partit amistós entre el conjunt de la Capital del Cava i el CP Voltregà.<br />

Aquest no serà el primer partit que jugui el conjunt sadurninenc. Dimecres 5 de setembre el Noia Freixenet rebrà al Reus Deportiu, a les nou del vespre, i, dissabte 8, visitarà la pista del Patí Vilafranca. L’endemà de la Diada, el dimecres 12 de setembre, els homes de Ferran López es desplaçaran fins al Vendrell. El cinquè partit està programat pel dimarts 18 de setembre a l’Olímpic de l’Ateneu contra el Lleida Llista, a les nou del vespre. Si el Noia Freixenet supera la fase de grups de la Copa Esports Penedès, amb el Reus, Vilafranca i Vendrell, la pretemporada del conjunt sadurninenc s’acabaria el cap de setmana del 22 i 23 de setembre amb la Final a 4 d’aquesta competició, que es disputarà a Vilanova.<br />Enguany, la temporada començarà amb una final en joc, la Supercopa d’Espanya. L’anada es jugarà al Pavelló Olímpic de l’Ateneu el divendres 28 de setembre,  a les nou del vespre i, la tornada, diumenge 30 a dos quarts d’una del migdia al Palau Blaugrana. El Noia Freixenet ha declarat el partit d’anada com a jornada econòmica.<br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: