Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ni metge, ni infermera al consultori de Sant Miquel

Aquesta setmana entren en vigor els canvis d’horaris que pateixen els consultoris mèdics d’Olèrdola durant l’estiu.  <br />

Entre les principals afectacions destaca que, fins la segona quinzena de setembre, no hi haurà servei d’infermeria ni de metge al consultori mèdic de Sant Miquel, tal i com va passar l’estiu passat. <br />A Moja, l’horari d’estiu comporta que des d’avui i fins el 15 de setembre, els dies setmanals d’atenció d’infermeria i de metge passin de cinc a tres.

Salut ha confirmat a l’Ajuntament d’Olèrdola que al setembre es tornarà a la normalitat perquè, s’ha arribat "al màxim dels mínims i no es baixarà cap més dia d’atenció de metge, ni de servei a l’usuari".

En el cas del consultori mèdic de Sant Miquel, malgrat no haver servei d’infermeria ni metge fins la segona quinzena de setembre, sí que hi haurà, fins el 17 d’agost, el servei d’administració i recepció, per atendre receptes o comunicats. Serà els dimarts en horari de 8 a dos quarts de 12 del matí.

A Sant Pere Molanta l’únic canvi per l’horari d’estiu és en el servei d’administració i recepció.

L’Ajuntament d’Olèrdola recorda que els consultoris del municipi estan a disposició dels veïns de qualsevol nucli.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: