Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal busca el compromís dels ajuntaments de l’Alt Penedès per desplegar la fibra òptica

Una de les grans mancances de la comarca i, especialment, dels seus polígons industrials, és disposar d’una xarxa de fibra òptica que permeti una connexió a internet eficient.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha començat a treballar en aquest sentit, entenent que les circumstàncies econòmiques fan més necessari que mai que la comarca estigui preparada en aquest tipus d’infraestructures per a ser competitiva econòmicament.<br />
El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès Francesc Olivella i el vicepresident Jesús Salius han explicat que l’ens ha constatat ja l’interès de tots els ajuntaments de la comarca. Però ara demanen un compromís en ferm per poder demanar a la Generalitat que desplegui la fibra òptica a través de la C-15 de Vilanova a Igualada passant per Vilafranca. Des del Consell Comarcal diuen que com més ajuntaments s’adhereixin, més possibilitats hi ha de que la Generalitat hi destini recursos. Un cop instal•lada la fibra òptica, la creació d’una xarxa que abastís tota la comarca seria molt senzilla.

Per a l’administració comarcal és bàsic comptar amb un bon desplegament de la fibra òptica per una qüestió de promoció econòmica dels seus municipis.

El desplegament de la fibra òptica milloraria notablement el servei no només en l’àmbit empresarial sinó també en tota la resta, des de les escoles o els centres d’activitat econòmica fins a les llars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: