Dilluns, 22 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pelegrí ha inaugurat la setena edició del Mercat del Préssec d’Ordal

<br />El Conseller d’Agricultura Josep Maria Pelegrí  ha inaugurat la setena edició del Mercat del Préssec d’Ordal.

Aquest dissabte al matí la setena edició del Mercat del Préssec d’Ordal va ser inaugurada oficialment a càrrec de Josep Maria Pelegrí, Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. A l’acte el van acompanyar l’Alcalde de Subirats Pere Pons, la Presidenta del Patronat de Turisme de Subirats Maria Teresa Catasús, i el seu vicepresident Pere Guilera, entre d’altres. El Conseller Josep Maria Pelegrí va afirmar que la qualitat del préssec de l’Ordal és excepcional, ben reconeguda i fruit d’una tradició mantinguda durant molts anys pels productors subiratencs. Per això ha volgut donar suport a aquesta feina. Segons Pelegrí, les prop de 200 hectàrees de préssec que té Subirats són una bona mostra de l’entusiasme amb què els agricultors d’aquest municipi treballen des de fa anys aquest producte. El conseller també va destacar la vocació turística del Mercat del Préssec d’Ordal per atraure visitants a Subirats i el Penedès. En un sentit més ampli va apuntar que malgrat la crisi la Generalitat prioritza produccions com aquesta. El Mercat del Préssec d’Ordal és una iniciativa que des del 2006 es pot gaudir tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost, de 9 del matí a dues del migdia, a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal. L’organitza el Patronat de Turisme de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal amb el suport de l’Ajuntament de Subirats i la Diputació de Barcelona. A l’acte d’inauguració també es va comptar amb la presència del Director dels Serveis Territorials d’Agricultura de Barcelona Marià Morera, el President del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès Santi Solé, així com així com el President de l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal Josep Maria Olivella, regidors de l’Ajuntament de Subirats i diputats penedesencs al Parlament de Catalunya.  Durant l’acte també va tenir oportunitat de batejar amb cava el simpàtic Tòtem del Mercat del Préssec d’Ordal que anuncia durant tot l’any l’esdeveniment a la mateixa plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal, on se celebra el mercat, i que permet fer-se una fotografia substituint el pinyol pel rostre dels visitants al cor del Préssec d’Ordal. <br /> 

Enquesta

M'agrada fer vacances el mes de…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

18:30
Diades castelleres
Diada de les Santes
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: