Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou treball de DJ Jacobsen

El dj vilafranquí John Jacobsen acaba de treure una treball discogràfic que punxarà aquest estiu a la disco Pachà d’Ibiza.

Just abans d’iniciar la seva estada famosa de les illes Balerars, el vilafranquí John Jacobsen, ha passat pels estudis de Ràdio Vilafranca acompanyat del cantant Chipper per mostrar el resultat del seu darrer treball en comú. Es tracta del disc single titulat Pressure, que ha estat editat per una nova companyia italiana i que ràpidament s’ha posat al davant de les llistes d’èxits. Jacobsen es mostra satisfet del resultat d’aquest treball. No és la primera col·laboració musical entre el dj vilafranquí i el cantant Chipper, que destaca les habilitats musicals de Jacobsen. Els dos han estat treballant a diferents indrets d’Europa, fins i tot a Rùssia o a Àsia. I ara comencen la seva temporada d’estiu a Ibiza. El dj vilafranquí a Pachà i el cantant Chipper a la sala Amnèsia. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: