Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP d’acords amb l’ordenança de civisme, però considera que caldria fer algunes modificacions per millorar-la

El regidor del PP Josep Ramon ha volgut comentar el seu posicionament respecte la proposta d’ordenança de civisme que fa l’equip de govern. Els populars han comentat que veuen amb bons ulls l’ordenança, però també que consideren que hi ha punts que s’han de millorar.

Feia referència Ramon a certes prohibicions que consideren excessives i que caldria regular-les d’altres maneres. Un exemple el nivell de sorroll permès a partir de certes hores, que no es regula en base a un nivell màxim de decibels sinó que es deixa a un criteri personal.
Així mateix Ramon parlava de certes infraccions que estan considerades en l’ordenança com a lleus i que des del PP consideren que caldria que s’estipulessin com a greus. La prostitució i portar armes són alguns dels exemples que posava Ramon

Altres qüestions que consideren des del PP que caldria considerar com a greus i que ara estan tipificades com a lleus serien el fet d’orinar o defecar a la via pública.

Finalment Ramon comentava també que el punt que fa referència a l’homogenització de les terrasses de bars caldria replantejar-lo. Des del PP apunten que l’actual moment de crisi econòmica, i tenint present també que molts establiments han realitzat fortes inversions per adequar-se a la llei anti-tabac i han muntat terrasses a l’exterior, feria recomanable aparcar aquesta mesura per més endavant. <br />Des del PP han presentat un total de 12 al·legacions a la proposta d’ordenança de civisime.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: