Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller d’Agricultura inaugurarà el Mercat del Préssec d’Ordal

Josep Maria Pelegrí inaugurarà l’edició d’enguany del Mercat del Préssec d’Ordal, aquest dissabte a les 11 del matí a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal.  <br />

Des de principis de mes, els pagesos ja hi posen a la venda el seu producte els dissabtes i diumenges, de 9 a 2 del migdia.

Organitzat pel Patronat de Turisme de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Subirats i la Diputació de Barcelona, aquesta iniciativa és des del 2006 el millor aparador de la fruita dolça penedesenca.

Durant l’acte d’inauguració s’obsequiarà a tots els compradors amb una pràctica bossa reutilitzable per anar a mercat i durant tota la temporada del Mercat del Préssec d’Ordal, els caps de setmana de juny, juliol i agost, els compradors podran gaudir d’una degustació gratuïta del combinat de caves de Subirats i Préssec d’Ordal.

El Préssec d’Ordal és conegut per les seves excel·lents qualitats aromàtiques i gustatives.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: