Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Samarretes, bossa i domàs de la FM 2012

Coincidint amb les Fires de Maig, els Administradors de la Festa Major de Vilafranca han presentat el marxandatge de la més típica: les tradicionals samarretes, una bossa i com a novetat, tornen a posar a la venda un domàs per penjar a finestres i balcons. <br />

Com a al·licient extra, tots aquells que per Fires comprin algun element de marxandatge participaran en un sorteig per poder veure les entrades dels dies 29 i 30 des dels balcons de Vinseum.

La samarreta 2012 està basada en la tronada com a acte que inicia la festa. Un fons daurat, com a color representatiu del 2012, recrea els trons com explica la dissenyadora, Judit Antolín.

Les samarretes són de color blau elèctric per als adults, a triar entre la màniga curta i els tirants, i vermelles per a infants. Les d’adults costen 15 euros, les d’infants 12 i les de nadons, 10 euros.

Els Administradors també han creat una bossa que en aquest cas, incorpora un disseny que recrea elements de la festa de nit: la música i els castells de foc. Costaran 8 euros i pensen que seran còmodes i pràctiques per sortir els dies de festa amb les claus, el bitlleter i el mòbil al damunt.

Com a novetat, recuperen el domàs de Festa Major que no es feia des del 2000 i creuen que és una peça emblemàtica. El domàs presenta la imatge de la Basílica de Santa Maria en el moment de l’Entrada de Sant Fèlix. Maria Jesús Azor ha destacat que no hi fan constar l’any perquè sigui atemporal. Els domassos costaran 10 euros.

Amb la compra de marxandatge de la FM es tindrà dret a omplir una butlleta per participar al sorteig de 3 invitacions dobles per gaudir de les entrades del sant els dies 29 i 30, des dels balcons de Vinseum. El sorteig es farà aquest diumenge a la tarda, a l’estand dels Administradors a Fires.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: